‘Ovo je bila Stephova noć’: Curry pogodio je tri pokazivača u rekordnoj 128. ravnoj igri

Smiješak Stephena Curryja je dao smijeh.

Kraljica MVP-a je dobila ulazni prolaz nakon slobodnog bacanja, zauzeo je par driblinga prošlosti sredinom prije nego što je pokrenuo 44-minutni udarac koji je ulazio u zujalicu.

Mnoštvo je ustala, Curry je podigao ruke i udario se u pozadinu prije nego što se chuckling krenuo prema klupe Golden State.

“Bio sam smiješan, siguran. To se stvarno ne bi trebalo dogoditi “, izjavio je Curry u četvrtak navečer nakon što je napravio deset trica i postigao 51 poena u 130-114 pobjedi nad Orlando Magicom.” Napravio sam hrpu trojke Treći kvartal, a zatim završio s tim “, dodao je. “Bilo je stvarno smiješno za mene, samo se srušio s čaše.” Noć nakon što je postigao 42 bodova u šest pobjeda u Miamiju, Curry je napravio 20 od 27 snimaka, uključujući 10 od 15 tri- naputke.Ratnici su se izvukli u Bet365 bonus za dobrodošlicu završnim minutama trećeg tromjesečja, a banka je pucala na postavljanje obrambenih NBA prvaka 99-91.

“Jeste li vi iznenađeni?”, Rekao je časnik Evan Fournier novinarima. “Ja nisam. To je upravo ono što on radi. ”

Curry je po treći puta u ovoj sezoni na 50 poena, prvi igrač koji je to napravio mnogo puta od LeBron Jamesa i Dwyane Wadea u 2008-09.  To nije bio njegov jedini vrhunac noći.

Curry je nadmašio Kyle Korverovu marku od 127 ravnih igara s trojicom, koje je vezao dok je u srijedu navečer napravio šest trojki u Miamiju.

“Ne znam da je rekord to značajan jer je za njega tako jednostavan. Njegov udarac s tri točke je poput pucanja u dvije točke.To je ono što on radi “, rekao je trener Golden Statea Steve Kerr. “To je do te mjere da očekujemo poludrag. To je ritam i upravo je ušao. ”

Uključujući postseason, Curry je napravio trice u 149 ravnih igara, također rekord.

” Imam teška vremena vidjeti Kako će ta vrpca ikada završiti.To bi trebalo biti vrsta bujice noći “, rekao je trener Orlando Scott Skiles.” Način na koji ih čini potpuno je drugačiji od Kylea “, dodao je Skiles. “Kyle je trčao sa zaslona i moguće je da se možete bet365 isplate prebaciti i možda nešto odvojiti od njega, dok je Steph, toliko ih je daleko od driblati i od 30 metara i blijedi…On bi samo morao biti izvan toga No, i to se svakako ne događa vrlo često. “Warriori su se poboljšali na 52-5, najbolji 57-start igra u povijesti lige. Chicago Bulls 1995-96 osvojili su 51 od prvih 57 na putu do završetka 72-10. Curry je osvojio 24 u trećem tromjesečju.Sjedio je prvih šest minuta četvrtog, dodao 3 i layup dolje protežu i završio s osam asistencije i sedam skokova kao Warriors preživjeli tiho noći iz backcourt mate Klay Thompson, koji je imao devet bodova na 4-of -10 snimanje.

“Nije tajna što će učiniti. On nam je učinio ono što on čini svima ostalima “, rekao je Orlandov Victor Oladipo, koji je imao 14 bodova. “Nije iznenađenje. Na kraju dana, ono što smo htjeli napraviti s njim, nije uspjelo. “Skiles su se složili.” Ovo je bila Stephova noć. ”

Toliko puta nas je prevario. On trči. On prestaje. Opušta se, uzrokuje da se opustite, a onda je otišao “, rekao je trener Magija. “To se dogodilo barem desetak puta.”