FC Porto - Vitória SC Guimarães

Lehet Porto még lélegezni a folytatását versenyen a bajnoki cím? Julen Lopeteguie osztályokon játszott több mint 20 kört várt esélyt - a Benfica mert elveszítette csak négy pont. De ha azt akarjuk, hogy megünnepeljük után egy év szünetet vissza a tetejére, akkor már nem veszíthet el, annál otthon, ahol ma předehrávce vár Vitoria Guimaraes ..

Ha nem lenne a decemberi vereség csak Benfica, lenne otthon szinte tökéletes egyensúlyt Dragons - nyolc győzelemmel, egy döntetlent. Még így, de a saját stadionban Bet365 fogadás bónusz szerezte a liga legtermékenyebb csapat, és Vitoria vár egy rendkívül nehéz feladat. Ez volna, hogy végre hasonlóan heroikus teljesítménye Marítimo, amely osmifinalistu Bajnokok Ligája elborít január 25; De játszik otthon, ahol Porto távolról sem olyan mesterien. És akkor elég nyugodtan mondhatjuk, hogy szerencsés voltam.

Mivel ez a csalódás mellett sárkányok úgy tűnik, hogy ismét eléri remek formában; League elborít Pacos Ferreira (5: 1) és Moreirense (2: 0) a Ligakupa extra fújt Académiku 4: 1. A mai diadala lenne ideiglenesen elmegy egy egyszerű pont mögött Benfica, amely vasárnap függőben otthon párbaj megmentése Setúbal. Talán még ennél is fontosabb azonban, hogy tartsa a második helyen, és így közvetlen minősítés a Bajnokok Ligája; Sporting jelenleg harmadik elvesztése csak három pontot. Read more: bet 365 - www.bet-hu.com

Míg otthon fog támaszkodni elsősorban Jackson, a szerző a győztes gólt re Moreirense mint 15 Tref jelenleg a liga gólkirálya (egy nagy ólom), a vendégek sürgősen meg kell találni az új hős. A fordulat az év fizette volna a Vitória kellemes meglepetés a bajnokságban, tényleg harcol a Bajnokok Ligája és az őszi még uhrála kölcsönös meccset Porto felhívni 1: 1; De most mágiáját egy kissé elhalványult.

Ambiciózus csapat továbbra is jelentős versenyző a Cup válaszfalak; Jelenleg az ötödik Európában biztosítaná a hatodik Belenenses de elveszti hat pontot. A szezon végén még messze van, és nem Guimarães jött az első komoly gond. Az utolsó párbaj Belenenses most ért véget egy megalázó hazai vereség (0: 1), és a bajnoki diadal vár Vitória utolsó három mérkőzést. Kevés azzal számol, hogy ez a várakozás megszűnik, csak a Dragão.