Sparta Praha - Baník Ostrava

Sparta футболисти победиха във втория кръг на Висшата лига 3: 1 Острава и завършени две години и с дълга серия от три мача без победа Бет365 срещу Баник. Letenští докато загуба у дома след дълго гол на Мартин е пушенето, с три гола в последните десет минути, но резултатът наоколо. Те се погрижиха за David Lafata, Bořek Dočkal и Kehinde Fatai.

Sparta в сравнение с първоначалното борбата квалификационен кръг на Шампионската лига с ЦСКА Москва трета присъедини със седем промени в доклада. Най-известният сред тях е завръщането на голмайстора в историята на най-високата лига и капитан Lafata, който беше отвън юни дължи на пострадалото коляното.

Не е дори на пейката, а напротив беше вратарят Бет365 камшик халф Въча. По принцип Острава отново получи шанс да свежи подкрепления резервисти Engelmann и къдрички, които са се обучавали с клуб Баник днес завършили хостинг.

Baník пристигна в Letna аутсайдер, но първото полувреме след бойно представяне на шансовете ясно спечели. Първо Sparta след корнер фучащ в Štěcha себе си, но Mondek отиде само до бара. Острава халф имаше погрешно удар в дома на вратаря още по-голяма възможност, но от 20 метра хит на празна вратата.

Sparta разтърси в 23-та минута, когато топката попадна Павленко ръкавици, но Lafata може да го прокара в мрежата. Още една възможност за Бет365 изгаряне на капитана на Sparta десет минути по-късно, когато първият Pavlenko Hušbauera се заеха с голяма радост пристига Lafata изпратено dorážku високо горе.

През втората половина на невидимия мястото Paixao присъедини Fatai и Спарта се дължи и на по-ниска активност Баник надмощие. За по-голяма вероятност да се получи дълго, но напротив, отбеляза на противоположната страна. След фаул Mondek кръст, топката падна на Бет365 дим, който изпраща посетителите напред.

В 67-та след труден двубой той поиска Fatai дузпа, но не успя. По същия начин, той попада на шанс и Lafata, които след близко разстояние с глава в съседство. До 77 Pavlenko принуден да бърза намеса Matejovsky, който опита късмета си от дистанция.

Моменти след като реферът не успяха да признаят уникален отцепилата гол Острава Narho заради засада, а след това Sparta диктуваха селище. След 80 Бет365 минути игра, тя се грижи за него Lafata, който намери Dočkalův центриране отдясно. Около пет минути по-късно, те доведе дома изстрел на вар се грижеше за него Dočkal и завърши при определяне на оборота Fatai.