AC Milán - ACF Fiorentina

AC Milan fikk ikke velge å flytte inn i tredje plass og vice versa etter uavgjort 1: 1, falt til sjette posisjon utenfor cup vegger. Selv om Rossoneri føre takket være festlig skytespill De Jong, men den eksakte slag mot en påle i å bringe Josip Ilicic mente de endelige divisjon poeng.

På San Siro ble sett balanserte opptog. Fiorentina kom i Milano med rent Bet365 defensive taktikk, prøver å tenke på noe fremover, men godt organisert defensiv Rossoneri ville ikke la henne gjøre noe. Heller, på den annen side, ingen store ting søndag, bortsett fra var bare et forsøk på El Shaarawyho som kjent trukket over Neto mål, men en corner med nezahrával siden før den ble vinket.

Resultat første endringen i det 25. minutt og tok seg av det hjemme gutta. Honda corneren Zapata utvidet til Nigel de Jong som hodet sendt hjem fremover Nederlandske midtbane absolutt ikke i Bet365 stillingsbeskrivelsen skyting mål denne sesongen, men har klart å sette to. Vanligvis er det sagt at det første målet med spillet hjelper, men det gjorde ikke gjelder i denne kampen. Sammenstøtet igjen følger en sti taktiske kamper og sjansene var over maleriet.

En Det var den samme i andre akt. I sin tur, var det en litt mer aktiv AC, men det klarte å score et mål Fiorentina. I Josip Ilicic avfyrte et skudd passer nøyaktig riktig stolpe keeper Abbiatiho. Han ble nå forgjeves, Fiorentina i forhold til 1: 1

Slutten av kampen til å avgjøre i sin favør begge lagene, men stillingen var allerede på Bet365 resultattavlen farten. Milan og etter uavgjort 1: 1 inntar sjetteplass, Fiorentina ellevte.