Den statistiska argument

Kan jag Angers är som korsar en imaginär tröskelvärde som skiljer ofarlig “kometku” början av säsongen och de verkliga kandidater för Cup of Europe. Så här långt i en oavslutad säsong redan i toppositioner tidigare flyttade nästan uteslutande elitlag. Låt oss titta på siffrorna.
Under sommaren 2011, när han kom till Paris Qatari investerare och den franska topp Bet365 konkurrensen förvandlas till en jakt för alla att PSG, också slutade en kort tid av “oförutsägbara” Ligue 1, där alla verkligen kan konkurrera med alla. Det tog bara ett par år mellan de två dynastierna (i Lyon och Paris), men de var goda tider - då kan Rennes ledningen efter tio varv hela tabellen, Brest attack Auxerre Champions League och även glida in i den. För sju år sedan, var det också ett sådant ögonblick Le Mans brons. Men efter att ha tagit “mäktiga PSG” har länge verkade liknande Bet365 överraskningar är helt enkelt mer möjligt - förrän nu.
När man jämför bordet efter tio omgångar spelade de senaste fem säsongerna, ser vi flera saker. För det första har den nuvarande PSG samlas 26 poäng, ett rekord värde (även köra över dem Bielsovo Marseille förra året för samma tidsperiod ackumulerat en mindre). För det andra parisare satt i denna fas av säsongen i spetsen i fyra av fem fall (bara förra årets Les Phoceens är det enda undantaget). Och för det tredje - och detta är den viktigaste Bet365 punkten - alla lag från sommaren 2011 efter tio varv för att inta en position bland de tre bästa, så småningom fram till VM Europa.
Värsta slutliga placeringen hänförlig till Bordeaux förra året, vilket var mer än tio rundor tredje, slutligen, “bara” sjätte; Men även vid den inledande omgången av Europa League som ett resultat var det nog. Annars listan över “medaljer klubbar ganska stereotypa: PSG, Marseille, Monaco, Lille, Lyon. Och när Montpellier, men det var säsongen när han vann titeln.
Det kan hävdas att säsongen är inte ens halvvägs igenom och hålla den positionen i den första Bet365 tredjedelen av tabellen trots allt inte kan hantera säker Caen, än mindre oerfaren och överraskningsmomentet gynnar Angers. Alla instinktiva sinnen gå emot det, det verkar oss helt enkelt som nonsens. Men kom ihåg måste nämnas vid Montpellier - som för övrigt var den säsongen 2011/12 i detta skede exakt tjugo poäng.
Caen och Angers finns 21; det totala antalet poäng ackumulerade efter tio omgångar elit trio, är detta den i särklass högsta hela mätperioden. För närvarande brons Caen vunnit fler poäng än alla sina föregångare. Om vi ​​inte bedöma läget för en tabell, men bara peka vinst, prognosen för fans av både årets dark horse mer Bet365 betting på nätet positiv: minst 21 poäng, förutom PSG vann bara Marseille (25, 4: e plats i 2014/15 säsongen), Monaco (22, 2: a plats i säsong 2013/14) och Lyon (21, 3: e plats i 2012/13 säsongen).
Hade en sådan klubb fanns i pågående säsong ett, kanske kan det helt enkelt skyllas på arbete slump; de är bara två och en av dem är även en nybörjare. Officiellt förbli sevärdheter i Caen och Angers detsamma: först och främst räddning, något extra är bara en förlängning. Men återigen, hålla den 22 oktober genomsnitt mer än två poäng per match är telefonkortsräddningsteam. Bara helt sällan händer det att en sådan grupp i slutet av säsongen, åtminstone inte kämpa för troféer. Och eftersom det är inte bara en, utan två, chanserna att kämpa för troféer backa samtidigt, gränsar till statistiska fel.