Mladá Boleslav és a gyengülő elsajátította bevezető Kupa negyedik fordulóban

Mladoboleslavští gyengülését elsajátította bevezető MOL Kupa negyedik fordulóban a pályán Karvina nyert 1: 0. Ugyanezt az eredményt sikeres volt Pribram szárazföldön is második bajnoki ellenfél Hradec Králové.

Karvina egymás ellen állt a második legjobb védekezés és a legjobb támadás bajnokság top versenyt. Talán azért, mert a Bet365 bónusz kezdeti esélyt arra vár közel fél órán keresztül, aztán hazaindult Puchel fölött, és csak esett még meglátogatta Krapka. Sikerült a Chramosta, aki miután tárgyalt Skácelová át védő és elindult pontosan kapufa.

Még a szünet után történt a pályán is, amely megváltoztatta a 70. percben. Malpon után rossz kapott második sárga lapját, és az otthoni keletkezett hatalmi játék. Karvina azonban nem lehetett használni, mert vették fel a Buda Kurušta Divis, és a végén magabiztosan pontatlan. Megtorlás játszott november 24-én.

Hradec Pribram játszott sokkal élénkebb játékot, és csak az első félévben mindkét csapat kihagyott több jó felvételi lehetőség. Otthon Plašil a Javůrek vették fel Švenger, míg a Unibet vendégek pontatlanul és Bednar élén Zápotočný lövés megállt az utolsó pillanatban védő Chleboun.

Szintén a második félidőben volt egy enyhe fölényben Hradec. De amikor megpróbálja Súkenníka és Vlkanová tanácsolta Švenger, cél élvezett Pribram. 71. perc: biztos, hogy Barak, aki behatolás után, mielőtt pontozási kétszer legyőzte otthon kapusa Lindr. Pribram eljárás megerősíti a hazai replay november 11-én.