Nápoly haza nézni a folyamat

Nápoly labdarúgók tartani áttekintést Három gólt vezetnek német földön a sorsolás után sportfogadás eredmény 2: 2 előre az elődöntőben. Miután egy gól nélküli első félidő az olasz bejutott az egész két-cél vezet, de aztán a vendégek tudták kiegyenlíteni a három percet.

A német megrázta a választás már a 2. percben. Kereszt a jobb oldali esett a hazai tizenhatos szabad Ivan Perisic, de a kapus sikerült Andújar néhány kísérletet, hogy eloszlassa a műtét. Más perc, az olasz nagyon jól védte a vendégek ismét megrázta után fél órával a játék. Miután a Träsche a jobb jött Bendtner Fejes nyolc méter küldte a labdát csak mellette balra post.

Öt perccel a szünet előtt rázta dán csatár újra, de szivárgás után a bal oldalon a földre bizonyult a kísérlet goalpoast jól elhelyezett Andújar. Az utolsó percben sportfogadás először rázta Nápoly, amikor Higuaín ment tizenkét méter mellett a bal oldalon a bárban. Míg a második felében jobban ment haza. Miután derék Dries Mertens hátul utáni bekerülni a végén José Callejón, de fejesét hiányzott néhány centimétert.

Nápoly sokkal közelebb áll, hogy a 50. percben úgy szerzett csak Callejón. Miután egy nagy kereszt a bal Higuain kihasználta tér és Callejon gólt szerzett tizenegyesből sportfogadás online területének határa, a sebét, és finoman megérintette a labdát Rodríguez illik alá tekert. Tizenöt perccel később sportfogadás biztosított a vezetést SSC aktív Mertens, miután a center a bal sklepl Higuaín labdát alatta. Az első csapás volleyed Benaglio tudott menni előre, de dorážku ugyanaz a játékos nem volt jogosult.

Wolves ezen a meccsen kellett nélkülözni több fő pillére által vezetett De Bruyn, de még így is sikerült húsz perccel a vége előtt a vágás. A szögletet a jobb oldalról, a messzi pólus teljesen egyedül találta magát egyedül Timm Klose és a feje nem sok baj egyszerűsítette a labdát a hálóba. Nem egy három perc, és ellensúlyozta, Wolfsburg nettósított a sportfogadás második gól Perisic.

Miután derék Guilavoguiho a jobb oldalon a határ kapu területen megjelent Perisic és a fejét ment jól alá tekert, házi őrizet és ezúttal nem volt esélye. Wolves nyomni az ellenfelet, amíg a legvégén azonban komoly veszélyt nem tudott. Vége felé az első még mindig a bal tizenhatos Caligiuri lőtt, de elvétette a sportfogadás hátsó után mintegy fél méter.