Real Madrid - Sporting Gijón

Sporting Gijón várja, hogy másik utat a híres stadionban. Santiago Bernabéu valójában már a következő körben lesz tanúja egy hazai meccs a Real Madrid és a házigazdák Gijon. Ő edzője Zinedine Zidane utánozni a sikeres premierje, vagy Sporting fogja látni az első díjat az új évben?

Sporting Gijón nem egészen egyszerűen egy szilárd védelem. A védekező eddig gyűjtött, összesen 29 gól, de ez úgy tűnik, hogy nőtt nagyon hamar. Most a csapat előtt van Gijón áll kihívást jelentő feladat, hogy letartóztassák felkeltette a Real Madrid, amely élvezte a sikeres első ágyútűz alatt új edző Zidane. Most arra vár, hogy a játék, ami jön egy időben árnyékos rossz hír.

Az a tény, hogy az edző Zinedine Zidane nem sok coaching tapasztalata, felesleges vitatkozni sokáig. Talán ez az, ami az utolsó előtti fordulóban kapaszkodott Bet365 remények és imái rajongók Deportiva La Coruna, aki megérkezett a híres stadion párbajt a Fehér balett. Főoldal de nem volt irgalom, és hála a két férfi volt a bukás. Három gólt készítette Gareth Bale, csak egy kisebb pontozási francia Karim Benzema.

Real Madrid, de még mindig nem tapasztalja olyan könnyű alkalommal. Csütörtök délután, mert azt a rajongók a Royal Club keserű pirulát lenyelni. FIFA megtiltotta, hogy szeretett klubja transzferek büntetés átigazolási piac machinációk a fiatalkorú játékosok. Ez a tilalom nem vonatkozik erre a januári határidő, de a nyár 2016, és a téli átigazolási határidő 2017-ben, amely már nagy sikert aratott, hogy a cég tervei.

Igazi sőt, kell fizetnie a bírságot 360.000 €. Gyakorlatilag ugyanez a helyzet befolyásolta az ősi rivális, a katalán Barcelona. Mivel ez a jelentés megzavarják a futás a királyi klub? Legalább egy kis folt a sokk, hogy ő jelenteni ezt az ügyet, az egészségi állapot kapitány és a Real Madrid védője, Sergio Ramos. Meg kellett Bet365 átesnie több részletes vizsgálatok, de végül kizárta súlyos sérülést, és az edző Zinedine Zidane ismét számíthat a szolgáltatások egy tapasztalt univerzálék.

A másik jó hír, amely képes meggyógyítani sebesült érzések képezheti a két rivális. Real Madrid az ő hódító vár öt mérkőzést, amikor legyőzte Villarreal utolsó gólt. Azóta a Royal Club ismét fut, mint a karikacsapás. Nagy részben a különösen nagy offenzívát. Ő nem volt tüzelő 52 gól, ami még mindig több, mint nyolc fő riválisa Barcelona.

Sporting Gijón és semmi félelem. És mivel az elmúlt tíz mérkőzést sikerült megnyerni csak egyetlen. Beat újonc Las Palmas, de azóta (december 6. tavaly) aggasztó. Alapjáraton is jött, miután az Bet365 bónusz előző körben. A fő hóhér az otthoni elleni mérkőzésen Villarreal El Madrigal lett Cédric Bakambu, aki felelős volt mind a két csapat célja. A fő probléma a Sporting sztrájkolók képes főleg alacsony, így a legtöbb intézkedés áll vagy bukik a fiatalember Sanabria.