SS Lazio - Chievo Verona

Chievo Verona római Lazio nagyon jó emlékeket. Az idény elején, annak ellenére, hogy az alábbi űrlap fagyasztás Lazio, Verona Lazio egész átkozott négy gólt. És most a haza akarnak bosszút állni egy sikertelen mérkőzés.

A második fordulóban a jelenlegi bajnoki naptári Lazio nem emlékszem, hogy a legjobb. Versenyzett Chievo Verona szerint a papír előrejelzések szerint a római egység egyértelmű kedvence. De a végén a játék ragyogott az eredményjelző táblán 4: 0 a hazai Chievo Verona! Ők csak folytatta problémák Lazio, amely tapasztalt nagyon rossz a Bet365 szezon kezdetén. Még egy ideig hangosan beszélgetett a fellebbezés tréner Pioliho.

Stratégája Stefano Piola végül maradt, és hála neki, Lazio is emelkedik. Lehet, hogy nem nyújt be Biancocelesti tökéletes teljesítményt, de alapvetően veszíteni. Az utolsó három pontot a veszteség történt december elején az elmúlt évben. Ezért, ha figyelmen kívül hagyjuk az utolsó meccs Coppa Italia, ahol a római egység sem volt elég, hogy a Juventus. A negyeddöntőben, az egyetlen cél, úgy döntött, Stephan Lichtsteiner és Bet365 folyamatosan halad csak a Juventus.

Minél több erők Lazio csak a Serie A. Ebben ő tartozik 9. fokára, akkor biztosan szeretné javítani a játékot, köszönhetően a közeli szomszéd. Most a tizedik helyen fekszik pontosan Chievo Verona, amely az egész csatát még drámaibb és izgalmasabb hang. Lazio még mindig gondot okozott a nagy ügy, és ez igaz még most is. Kívül a játék még mindig a játékosok, Bet365 mint a De Vrij, Kishna, Marchetti, Gentiletti, Biglia vagy akár Morrison. read more: Bet365 - www.bet-bonusz.com

Chievo nem lesz könnyű ellenfél, amely megvalósítja a keresztény Brocchi. Jelenlegi edzője Milan ifjúsági éltek sok éven át a mezt a Lazio és most azt jósolja: “Ez egy olyan csapat játszik nagyon kemény focit. Tekintettel a hatékony, de gyakran megerőltető fizikai. Azonnal elvesztése után a labda támadás, van egy csomó szilárd Bet365 védelem és a nem könnyű legyőzni a védekező munkáját. Vajon az egész csapat, valamint a teljes csapat támad. ”

Sem Chievo minden bizonnyal sok lehetőség közül választhat, mert megsérült Izco, Gamberini, Meggiorini, Hetemaj és Mattielli. Chievo három mérkőzést nem vesztette el. Először is, holtversenyben AS Róma, majd megnyerte Bologna az utolsó fordulóban, és sikerült megtartani a ponton Empoli. Míg már a hetedik percben vezet Bet365 köszönhetően cél Alberta Paloschiho. Most ez az egyik a tárgyak a többi csapat, és van találgatások ő távozása például, hogy az Atalanta.