Villarreal CF - Getafe CF 2:0

Четвъртото място Виляреал става все по-малко съмнение. Жълтата подводница са се съветва с опипвал Хетафе комфортно с 2: 0 и все още продължава да изпреварва конкурентите си зад нея луксозен осем точки преднина на които те вече имат в последните шест кръга идват само заради катастрофална повреда.

Още през първата половина, откри резултата Денис Суарес, чиито след променящите се страни приключи дванадесетото си гол Седрик Bakambú. Докато у дома има кръгла сън квалификациите на Шампионската лига, за да достигне Хетафе продължава в напразен страдание да се спортингбет плъзгат деветнадесети място с две точки Manka спасяване.

За някои натиск върху Виляреал успя в първата игра на мача, за да се грижи пета Селта дуела си с Хихон успя 1: 0th Marcelina отделения треньор, обаче, не позволи нищо гласове и дори за тях да не знаят щипка на умора от външния вид в четвъртък в четвъртфиналите на Европейската лига срещу Спарта Прага. Скоро почти Суарес откри резултата, но първият му удар все още летял извън трите полюса. Двадесет и две крило, но след след изработени комбинация и точен окончателен пас Adrian петнадесет минути все още да отбележат.

Хетафе може да се върне в играта веднага скоро, но Алваро Медрано сте в добра позиция устоя на вратаря Серхио Asenjo, и така първото полувреме завърши с бетфеър внимателното наблюдение на дома. Те след това след смяна страни имам Мадрид съперник под налягане в преследване на несигурна застраховка jednobrankového олово, но Adrian Samuel Кастилео изхвърли своя шанс.

Успокояващият втория гол, така че трябва да се грижи Bakambú този начин свързан с двете си клубове в този мач с Спарта. Голът му от осемдесет и петата минута вече този сезон и Виляреал двадесетата годишнина, така че той може да се насладите на спокойна сключване на мача.