PEC Zwolle - FC Twente

Twente jalkapalloilijat pystyivät hyödyntämään oikein hyvää juuri ennen taukoa ja esittävän nyt masteroitu erittäin vaikea kohtaaminen maaperään kilpailukykyinen Zwolle. Lemmikkieläimet täytyy tehdä ilman Tšekin hyökkääjä Tomas Necid, joka sovitti syrjäytymisen viimeinen peli, mutta silti alle puolen tunnin pelin jälkeen Bet365 siirtyi johtoon. Sankari pelin tuli Luc Castaignos, jotka vielä tekevät puoli ja tasoitetaan kymmenen minuuttia ennen loppua päätti voittaa.

Enschede joten pöytä pysyi kolmannella sijalla voitto kaksikymmentäneljä pistettä ja koska epäröintiä PSV on nyt menettämässä johtoasemansa seitsemän pistettä. Kääntäen Zwolle jälkeen upea merkintä pöytä alkaa vähitellen vajota, kahdenkymmenen pistettä sijaitsee seitsemännessä Eredivisie. Alussa ottelun olivat hieman aktiivisempia vieraita ja jo kun alle kymmenen minuutin pelin päästä johtoon ansiosta Ziyecha.

Kun kuohunta kotiin puolustusta sai ampua Unibet bonus viitisentoista metriä tänä aamuna osoittaa kolme napaa esti viime hetkellä kulmapotkusta. Sitten alkoi toimia varajäsen toiminta ja soitti suurella vauhdilla, se kuitenkin oli ollut parempi lopetus. Zwolle otti johdon 28. minuutti pääasiallisesti hänen ensimmäinen vakava mahdollisuus. Upea kohtisuorassa välillä puolustajien reunalla Bet365 rangaistusalueen hän voitti pallo, Ryan Thomas.

Sitten hän juoksi alas keskellä rangaistusalueella joidenkin kolmetoista metriä päättynyt kentällä ammuttu vain vasemmalla maalitolppa, Marsman maalivahti oli avuton. Kuitenkin kulunut hieman yli kymmenen minuuttia toisella puolella selviytyä Castaignos. Että kun pitkän potkia joitakin omasta puoli vei pallon jälkeenkin rikkeestä parikymmentä metriä maalin meni toiminnassa ja lopulta ampuivat poikittain suoraan maalitolppa, Hahn maalivahti voinut tehdä mitään.

Vaihdon jälkeen juhlavieraat olivat edelleen hieman Bet365 bonus aktiivisempia yhteensä, mutta puolustus PEC pitkään työskennellyt täydellisyyttä. Keskellä jälkipuoliskolla ennen Hahn huomasi olevansa yksin Corona, mutta sen jälkeen hänen laukauksensa kymmenen metriä pystyi potkimaan palloa huoltajan Zwolle toe saappaat. Twente päätti hän voitti 80 minuuttia. Kun kaunis syötön oikealta puolelta Corona maalialueella työnsi pallon ensimmäinen Castaignos ja kauniisti ryppyiset verkkoon.

Muissa minuuttia minulla ei ollut Zwolle loistava tilaisuus luoda ja päinvastoin epäonnistui viime hetkellä hän voisi tehdä hänen hattutempun Castaignos. Hän Bet365 nousi ylös, mutta liian lähellä hyviä Fielding Hahn ja voisi ampua hänen kauttaan tiiviisti. Zwolle seuraavalla kierroksella yrittää korjata epäröinnillä maaperän Excelsior Twente kotona toivottaa vahva Groningen.