Uruguay kezdődik az utazás, a védelmi párbajt Jamaica

Természetesen a nehéz út a védelmi Uruguay el ma. Hogy irányítása alatt a veterán coaching kézműves Óscar Tabarez számíthat tapasztalt csatárok Forlan és Suarez, valamint a védekező gerincét Lugano Abreu, és most Bet365 szembeni alapvető Jamaica képes lenne megvárni a tökéletes tűzkeresztségen …

Jamaikai, hogy teljesen premier torna, regnáló bajnok karibi azonban biztosan nem akar és nem is szükséges venni a számot. Ellenfelek biztosan fogja kényszeríteni, legalább egy tisztességes fáradtság; a mottója a teljesen természetesen, a képzési fitness és a sebesség.

“Ők játszanak a magas intenzitású, nagy elszántsággal és a bet365 fogadások az interneten sebesség. Képzeljünk el egy csapat három Jonathan Rodriguez!” Tabarez használt sajtótájékoztatón szokatlan stílusa jamaikai képest egyik tehetséges Bet365 sportolók.

Most Jonathan Rodriguez, aki a házigazdája ebben az évben a hazai Penarol a portugál Benfica, megszemélyesíti a folyamatban lévő óvatos átmenetet uruguayi válogatott.

“Azt hiszem, meg tudjuk nyerni csak a központon keresztül, mert van egy csomó magas játékos, vagy egyszerűen csak azért, mert Uruguay lesz svlj nap,” hangzott a meccs előtt, talán túlságosan is Bet365 pesszimista Tabárezův kevésbé tapasztalt partnere, a győztes az Afrikai Nemzetek Kupája Kamerun (2002) , Winfried Schäfer.

Német edző úgy tűnik, nem fontos középpályás Vaughn Watson, aki engedélyt kapott arra Repüljön Dallas késéseket. Ezzel szemben, Tabarez aggályai vannak a fizikai állapota a pár Giménez-Lodeiro; a fiatal dugóval és tapasztalt középpályás végül, de ők is részei a visszaigazolt nyitó tizenegy Uruguay.

Emellett Cavaniho re PSG a támadási pontja és épít egy másik sztárja a francia Ligue 1, fiatalabb Rolán Diego. Csak ebben az évben, 22, Forvard Bordeaux Abraham ültetett szilárd 15 gólt és minden bizonnyal egyike Bet365 azoknak a fiatal férfiak, akik megtorlást torna szorosan.