Elche CF - Sevilla FC

Sevilla végül sikerült legyőzni a védelmi Elche az irányvonaltól vettél mind a három pontot. Mindkét kapuk esett a második félévben. Először sikerült gólt Carlos Bacca, miután lezárta a mérkőzés pontszám Kevin Gameiro.

A hazai játékosok elvárják, hogy hozzászokik a Sevilla előtt a közönség, nem hivatalos cseréje ballonok, hosszadalmas kombinációk. Fejezd ki a második percben próbál Albacar akik vették fel Beto. Ezt követően, a labda pihent túl Herrera. Tíz perc elteltével nagyszerű lehetőség Aleix Vidal jött a labda a lába, hanem Bet 365 úgy döntött, rakéták még felvétel megszállt Bacci. Ez valóban páneurópai shooter, de anélkül, hogy a labdát, vagy Bacca nem tud gólt.

Aleix Vidal fokozatosan egy nagyon értékes árucikk, és annak kezdő felállás Sevilla. Gyorsvonat tisztességes technikát, és alig kimerülő természeti Alap beszállt egy másik nagy esélyt, ha átmennek a védelmi nabíhal oldalán, amíg a mérkőzést, de a lövése közreműködésének köszönhetően kapus Herrera véget ért a hálóba. Sevilla pillanatában egyértelműen átvette a gyeplőt a mérkőzés és az otthoni nem tudta, hogyan reagáljon.

Fiatal Gerard Deulofeu sikerült kábító Everton, de Sevillában meglepő módon nem kap sok esélye. Ma úgy döntött, hogy a maximális, de az eljárás rohant a kapu. A második felében kezdődött a mezét Sevilla Diogo Figueiras, aki helyett fakó Cokeho. Öt perccel azután, ez a változás megpróbálta pontosan célba lengyel középpályás Krychowiak, de nem választja a tökéletes befejezés és a látnivalók neseřídil teljesen ideális.

Lépését a második fele pedig sokkal jobb Winmasters bonusz sikerült Sevilla, amely látta az első gól a mérkőzésen. Fiatal Gerard Deulofeu úgy döntött, hogy közvetlen a csapást, és megijedni Herrera. Bár ő kezdte a sebét, de csak a Bacci. Tapasztalt csatár Sevilla átemelte a labdát a hálóba, és amikor a kapus Herrera ment, volt aki nem előtt a gólvonalon, és vezette Sevilla 0 - 1.

Otthon vette tudták, hogy vissza a mérkőzést, és még hosszabb idő eltelte előtt Elche jött a támadás. A labda a lába elé akart tenni Albacar, de a kapus Beto ő nagyon pontos lövés tanácsot nem sok nehézséget. Egy óra múlva a játék, hogy megfeleljen Kevin Gameiro Van egy kis elég volt neki, hogy beiratkozott a forgatás ütemezését. Részesülő munkája Damian Suarez, aki elküldte a doboz előtt a kapu nagy bolyhos labdát, és Kevin Gameiro csak kormányzott a helyes irányba, hogy a kapus Herrera nem tudott megmenteni a helyzetet.

Az érdekes kísérlet jóváírásra Rodrigues, de lövése messziről utazni között három bár található. Még csak nem is ízlés szerint csatár Kevin Gameiro. Francia tettes nem volt messze tőle, annak érdekében, hogy élvezze a második gólt a mérkőzésen, de öt perccel a vége előtt a mérkőzés nem oldja meg az egész rendezvény ideális. Sevilla fejlett, hogy a rivális félelem nélkül és nagyobb számban, amellett, Gameiro van, hogy tisztára sportfogadás mossa a nagyszerű rekordot, de a kapus volt hárította Herrera szög a lövés, és a francia nezakončil hogy a szeretet.

Gyötri őt, de ez is nem kellett, mert Elche nem sikerült felhívni szinte nincs pontozás fellépés. Összefoglalva még mindig lehetne hasznosítani, de Suarez egy meglehetősen szetter, mint zakončovatelem. Végül Sevilla mer mind a három pontot eddig, és a második helyen három ponttal lemaradva az első Barcelona. Elche zaklatott, és ebben a pillanatban ez hozzá tartozik a tizennyolcadik vasúti, ami egy olyan hely csúszásgátlóval.